Home
 
  O nama
  Pčelarsko društvo
  Proizvodnja povrća
  Udruženje voćara
  Udruženje FARMER
  UG Brusnica
  Obavještenja
  Fotografije
  Kontakt
  Vijesti


Dobro Došli!

 

03.03.2010 god.  

REDOVNA SKUPŠTINA UG „BRUSNICA“

IZ KONJICA

 

 

Dana 19.02.2010. godine u Drvenoj Sali – Narodnog univerziteta u Konjicu, održana je redovna godišnje skupštine UG“Brusnica iz Konjica, sa dnevnim redom:

  1. Izbor radnog predsjedništva;
  2. Izbor predsjednika i zamjenika predsjednika Skupštine;
  3. Izvještaj o radu za 2009 godinu i finansijski izvještaj;
  4. Plan rad za 2010.godinu.;
  5. Tekuća pitanja:

U prvoj tačci dnevnog reda izabrano je radno predsjedništvo, koje je presjedavalo skupštinom u sastavu: Osman Perva- predsjednik, Boloban Ramiz, Lipovac Ismet i Hebibović Anisa - koja je vodila zapisnik.

a u drugoj tačci dnevnog reda, zbog smrti dosadašnjeg predsjednika skupštine Salke Zalupa, na prijedlog Upravnog odbora za predsjednika skupštine izabran je Ismet Sultanić, a za zamjenika predsjednika skupštine Gego Miralem.

Predsjednik UG „BRUSNICA“ iz Konjica, Osman Perva je u okviru treće i četvrte tačke dnevnog reda podnio izvještaj o radu za 2009 godinu i Plan rada za 2010 godinu, koji su nakon rasprave usvojeni.

U tačci tekuća pitanja, uručena je zahvalnica prof. dr. Neziru Tanoviću, koji je dao i daje veliki doprinos samom funkcionisanju ovog udruženja i educiranju njegovih članova.

 

Uz zahvalu na priznanju prof. dr. Nezir Tanović je obraćajući se prisutnima naglasio važnost postojanja ovog udruženja i obećao dalju podršku

 

design by::esso